SPASIO JE OTAC

Piton kućni ljubimac skoro pojeo bebu

09.07.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Beba iz Illinoisa u Sjedinjenim Državama izbjegla je sigurnu smrt nakon što ju je napao piton dugačak oko 60 centimetara, inače susjedov kućni ljubimac

Zmija se uvukla u kolijevku malog Williama i počela mu gutati stopalo, ali ga je otac na vrijeme uspio izvući. Kad je smjestio  sina na spavanje, njegov otac nije ni slutio da će nešto kasnije u sobi pronaći zmiju. Oko 23 sata čuo je da beba plače, stoga je otišao u sobu provjeriti što ne valja. Kad je pokušao podignuti sina iz krevetića, pod rukama je osjetio nešto hladno pa je upalio svjetlo.

'Vidio sam zmiju kako se uvija oko njegove noge, pokušavajući je progutati. Da sam malo zakasnio, zmija bi mu se omotala oko vrata i William ne bi dočekao prvi rođendan', rekao je David Winan za ABC News, a prenosi Jutarnji.hr.
video platformvideo managementvOtac je pomoću deke uklonio pitona i predao ga skloništu za životinje. Dječak je prevezen u bolnicu gdje su mu sanirane ogrebotine i modrice na stopalu. Policija je utvrdila da je zmija pobjegla iz susjedne kuće. 33-godišnja vlasnica morat će se pojaviti na sudu zbog optužbi da nije držala ljubimca na sigurnom mjestu. Obitelj Winan više ništa nije željela riskirati pa se odselila.