Svijet IZNAD TEKSASA

Pilot pukao usred leta, putnici ga svladali!

Američki zrakoplov prinudno je sletio u zračnu luku u Teksasu nakon što su putnici bili prisiljeni svladati kapetana koji je počeo vikati 'Irak, Al Kaida, terorizam, svi ćemo se srušiti', izjavili su očevici i dužnosnici

Let zračne tvrtke JetBlue na liniji New York-Las Vegas preusmjeren je u srijedu u Amarillo u državi Teksas, a nakon incidenta pilot je ambulantnim vozilom prebačen u bolnicu, izvijestio je France presse.

U priopćenju Savezne uprave za zrakoplovstvo (FAA) stoji da se kopilot zabrinuo zamijetivši neuobičajeno ponašanje kapetana za vrijeme leta te je, shvativši da je pilot izišao iz kokpita i krenuo prema toaletu, zaključao pilotsku kabinu.

'Kad je kapetan pokušao na silu ponovno ući u kabinu, putnici su ga u tome spriječili i svladali. Nakon što je zrakoplov sigurno sletio u zračnu luku u Amarillu, policija je preuzela pilota te je on ambulantnim vozilom prebačen u najbližu bolnicu zbog liječničkog pregleda', stoji u priopćenju FAA.

Svjedoci tvrde da je pilot počeo vikati 'nešto o Al Kaidi i mogućoj bombi u zrakoplovu, o Iraku i Iranu te o tomu da će se sve srušiti', prenosi France presse.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još