Lokalni izbori 2009 PLAKATOM NA PLAKAT

Šukeru, za razliku od Vlade, Gorica nije u banani!

  • Autor: tportal.hr
  • 21.4.2009 11:56:23
  • 21.4.2009 11:36:10

Nakon što je prije mjesec dana velikogorički HDZ velikim plakatima ismijavao SDP-ova gradonačelnika Tonina Piculu zato što umjesto u Gorici živi u Zagrebu, on je odlučio uzvratiti udarac istom mjerom - plakatima

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice porukama na plakatima oštro se obrušio na svoje konkurente iz HDZ-a. Prvi se na udaru našao Ivan Šuker, bivši velikogorički gradonačelnik, koji već drugi mandat obnaša dužnost ministra financija.

Drago Sopta / CROPIX
HDZ je započeo rat plakatima
'Ministre, za razliku od Vlade, Grad nema rupu u proračunu', 'Grad plaća svoje račune', 'Grad poštuje kolektivne ugovore', 'Grad nije u banani' i 'Ministre, zašto kažnjavate Velikogoričane preskupim grijanjem', poručio je Picula Šukeru.

Takav direktni napad motiviran je time što je Šuker formalno čelnik velikogoričkog HDZ-a, a dijelom i time što Picula Dražena Barišića, gradonačelničkog kandidata koalicijske liste HDZ-a, HSS-a, HSP-a i HSU-a, zapravo ne doživljava kao realnog protukandidata, nego isključivo kao Šukerovu marionetu, otkriva tjednik Nacional.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još