Lokalni izbori 2009 'JAKOVČIĆ JE KAO LUJ XIV'

Rocker Bruno Langer kandidat za istarskog župana

  • Autor: Hina
  • 3.4.2009 14:08:10
  • 3.4.2009 14:03:18

Član Istarskoga socijaldemokratskog foruma (ISDF) i poznati rocker Bruno Langer kandidat je koalicije ISDF-a, Zelene alternative - Stranke potrošača, Udruge 'Naša zemlja', Odbora za referendum i Nezavisne liste Bruna Poropata za župana na lokalnim izborima, objavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli

Podsjetivši da se i devedesetih godina kandidirao na prvim neposrednim izborima za Vijeće općina u Hrvatskome saboru, Langer je naglasio kako se danas nakon gotovo dvadeset godina ponovno mora, kako je rekao, 'boriti protiv vulgarnog jednoumlja' i u Hrvatskoj i u Istri.

'Nažalost, Istra već 16 godina ima vodstvo jednog čovjeka koji, poput Luja XIV., smatra da je Sunce koje obasjava Istru, ali je on ustvari veliko zlo. Danas je u Istri na djelu organizirani zločinački pothvat protiv istarskog čovjeka i istarskog prostora', rekao je Langer. U prilog tomu istaknuo je primjer prodaje 'Arenaturista' i zemljišta na području Barbarige i Dragonere te slučajeve s 'Rockwoolom' i 'Kaštijunom'.

'Župan ne smije biti vođa i sluga takvim zločinačkim pothvatima protiv istarskog čovjeka, nego župan koji će zajedno s građanskim inicijativama služiti građanima', istaknuo je Langer i poručio sadašnjem županu da će, kako je rekao, 'kao posljednji autokrat na ovim prostorima već u prvom krugu otići u ropotarnicu povijesti'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još