Hrvatska NEUSPJELI PREGOVORI

ZG taksisti štrajkat će i u petak

Zagrebački taksisti sutra će nastaviti štrajk koji su počeli jutros, ali će nastaviti i razgovore s Gradskim uredom za promet s kojim bi se, kako očekuju, mogli dogovoriti, čime bi se stekli uvjeti za prekid štrajka

Cjelodnevni razgovori predstavnika Udruge "Radio taksi Zagreb" i Gradskog ureda za promet danas su završeni i nastavljaju se sutra, ali se nastavlja i štrajk, izjavio je glasnogovornik te udruge Mirsad Hukić.

Današnje razgovore ocijenio je dobrima i dodao kako ima određenih izgleda da bi sutra "moglo doći do rješenja koje bi zadovoljilo sve zainteresirane strane".

Taksisti navode da su spremni odmah prekinuti štrajk dogovore li se o novom sustavu organizacije i naplate taksi usluga.

Prvi dan štrajka u Zagrebu održan je uz potporu svih članova udruge, koje su nakratko štrajkom poduprli i kolege iz Splita i Dubrovnika.

Zagrebački taksisti tijekom štrajka su na stajalištima, ali ne primaju klijente. Taksisti za vrijeme štrajka besplatno prevoze trudnice i građane koji moraju u bolnice te krv. Komunikacijski centar ne prima narudžbe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još