BANDIĆ U IMOTSKOM OTKRIO

'Supruga i kći dobile su prijeteću poruku'

12.12.2009 u 14:48

Bionic
Reading

U posjetu Imotskom predsjednički kandidat Milan Bandić kazao je da su njegova supruga i kći u petak dobile prijeteću poruku

'Moja supruga i kći dobile su u petak prijeteću poruku, no mogu ja poručiti autorima da se ne bojim onoga tko piše takve poruke, takvi zasigurno neće ubijati. Milan Bandić nastavit će svojim zacrtanim putem koji je zadao i sebi, obitelji i svome narodu, da ću učiniti sve da ga izvučem iz ovog moralnog, duhovnog i gospodarskog gliba u koji je upao', između ostalog je izjavio Bandić na predizbornom skupu održanom u subotu u središnjoj imotskoj ulici.

Pred nekoliko stotina Imoćana, među kojima je bilo i podosta njegovih sumještana iz susjedne Hercegovine, Milan Bandić dočekan je s domaćim uštipcima te narodnim kolima imotskog i hercegovačkog kraja u izvedbi folkloraša iz Vinjana Donjih i Gruda.

Govoreći o svojim protukandidatima, Bandić je istaknuo da svi oni još 'trljaju oči od spavanja, dok je on već uzorao pola njive'. 'Tako ću raditi i kada budem predsjednik, dan i noć za svoj narod, a snagu mi dajete i vi, hrvatski branitelji, i naša mladež na kojoj počiva sutrašnja europska Hrvatska', kazao je Bandić

Bandić je Imoćanima podijelio nekoliko stotina sadnica maslina, jabuka i nogometnih lopti. Prije skupa položio je vijenac na spomen obilježje hrvatskim žrtvama na Topani u Imotskom, piše Jutarnji.hr.