Hrvatska AFERA KAMIONI

Rončeviću će suditi sutkinja iz afere Maestro

Suđenje bivšem ministru obrane Berislavu Rončeviću počet će sredinom sljedećeg mjeseca prema informacijama do kojih je došao dnevnik Nove TV

Sudit će mu sutkinja koja se proslavila u slučaju Veliki Maestro! Županijski sud u Zagrebu već se spremio za ovaj slučaj iako još nije dobio ni optužnicu.

Najveća sudnica zagrebačkog Županijskog suda spremna je za još jedan intrigantan slučaj. Kada se kamere upale, a polovicom studenog sjednu na optuženičku klupu nekad bliski suradnici Berislav Rončević i Ivo Bačić, naći će se pred sutkinjom Ivanom Kršul. Osuđivala je novinare, vodila brojna suđenja zbog malverzacija, no predsjednicu sudskog vijeća na naslovnice je dovela akcija Maestro i korupcijski skandal u Fondu za privatizaciju.

Zatvorskom kaznom slomila je Josipa Matanovića koji je osuđen na 11 godina. Optužnica za spornu kupnju 39 vojnih kamiona ispisana je. No 50-ak stranica opširnog i javnosti nepoznatog štiva na Zrinjevac bi trebalo stići nakon vikenda. Za to vrijeme, sve se glasnije šapuće da su HDZ-ovci Rončevića žrtvovali i da mu polako okreću leđa iako je za kriminal vrh stranke morao znati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još