BLAGDANSKA PONUDA HT-a

Vrhunski smartfoni po sniženim cijenama

04.12.2014 u 17:00

Bionic
Reading

U promotivnom razdoblju uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana Hrvatski Telekom nudi svim novim i postojećim korisnicima niz popusta i akcija. Uz niže cijene paketa usluga, Božićna ponuda HT-a uključuje i vrhunske uređaje većih zaslona i najbrži 4G internet na hrvatskom tržištu.

U mobilnom dijelu blagdanske ponude ističu se uređaji Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 mini i Samsung Galaxy Ace 4 koji su i još dodatno sniženi u webshopu HT-a. Samsung Galaxy S5 se može kupiti za 798 kn u Planu za zabavu XL u webshopu, Samsung Galaxy S5 mini za 18 kn u Planu za zabavu XL a Samsung Galaxy Ace 4 za samo 18 kn u Planu za surfanje L. Tako svi korisnici HT-a, uključujući i poslovne, u promotivnom razdoblju mogu već za 175 kuna mjesečno mogu dobiti Plan tarifu s odličnim smartfonom i najbržim 4G mobilnim internetom. Svaki kupac u webshopu na poklon dobiva i prijenosni punjač.

Odlična ponuda i za postojeće korisnike: Smartfon + tablet za samo 298 kn!

Dodatno su snižene i cijene uređaja za postojeće korisnike, pa se tako može dobiti super smartfon Sony Xperia E1 već za samo 298 kuna u Planu za surfanje L uz koji se dobiva i nevjerojatan poklon: odličan tablet Samsung Galaxy Tab 3 8“ LTE . Uz ovu odličnu ponudu, postojeći korisnici mogu uživati i uz Sony Xperia Z2 za 18 kuna u Planu za zabavu XL, ili pak Huawei Ascend G6 za 98 kuna u Planu za surfanje M i HTC Desire 610 za samo 98 kuna u Planu za surfanje M. Ostalu ponudu za postojeće pretplatnike pogledajte ovdje

Uz niže cijene uređaja, HT-ova Božićna ponuda donosi i povoljnije tarife. Tako korisnici koji u promotivnom razdoblju prijeđu s bonova na pretplatu, uz kupnju uređaja na rate, i odaberu Plan za surfanje L plaćaju samo 105 kuna mjesečno, uz 40 kuna za novi uređaj. Novi korisnici koji odaberu Plan za zabavu XL u promotivnom će razdoblju moći kupiti novi uređaj uz mjesečnu naknadu od 155 kuna i 100 kuna za uređaj.

Također, HT nudi vrhunski 10-inčni tablet Samsung Galaxy Tab 4 LTE u MAXobitelj paketu za samo 20 kuna uz mjesečne rate uz ugovor na 24 mjeseca. Korisnici koji iz druge mreže pređu u HT mrežu, uz fiksne usluge za samo 100 kuna mjesečno mogu odabrati novu mobilnu tarifu za neograničenu komunikaciju u MAXobitelj paketu. Ostale pogodnosti MAXobitelj paketa uključuju neograničenu komunikaciju unutar obitelji, vrhunski TV sadržaj, najbrži neograničeni internet i neograničene razgovore kod kuće i vani.

Više o ostalim blagdanskim ponudama pogledajte na: https://www.hrvatskitelekom.hr/blagdanska-ponuda

UKLJUČITE SE U NAGRADNI NATJEČAJ „NEZABORAVNI TRENUCI“ I OSVOJITE BOGATE NAGRADE!

Podijelite svoje stare fotografije i obnovite nezaboravne trenutke sve do 22. Prosinca a Hrvatski Telekom će vas nagraditi bogatim nagradama (Huawei Ascend G6 LTE, HTC Desire 610, Sony Xperia Z3 Compact, Samsung Galaxy S5 i Sony Xperia Z2 Tablet).

Uključite se odmah na