LAŽI I DEMAGOGIJA VLASTI

Novom šefu osječkih Reformista smeta moralna izopačenost vlasti

11.11.2014 u 10:53

Bionic
Reading

Iako je do jučer s ministrima dijelio stolice u Vladi, Radimir Čačić sa svojim Reformistima danas žustro dijeli kritike dojučerašnjim kolegama. Tako je bilo i u nedjelju na osnivačkoj skupštini osječkih Reformista, gdje je posebno oštar bio novoizabrani šef gradske organizacije Branko Pek

Narodna stranka - Reformisti, kazao je u nedjelju Pek na osnivačkoj skupštini gradske organizacije, borit će se za oporavak gospodarstva što je cilj o kojem ta stranka govori već mjesecima.

No Pek je kazao i kako će se stranka zalagati i za moralnu obnovu, jer je 'moralno ništavilo toliko opasno da se cijelo društvo mora uključiti u borbu protiv svih oblika moralne izopačenosti'.

Iako tada nije dodatno objasnio tko je i zašto moralno izopačen, Pek za tportal objašnjava da se to prije svega odnosi na političare.

'To je jednostavno. Svima je jasno da je situacija u društvu takva da smo se srozali na svim razinama, od nevjerodostojnosti, od laži koje širi ministar Grčić, jer svima je jasno da situacija nije dobra, a on bez problema laže… pa sve do demagogije koju prodaje ministar Vrdoljak, pogotovo kada je u pitanju Ina. Presuda je takva kakva je, ugovor je praktično ništetan, Hrvatska ima 45 posto vlasništva. Treba samo postojati politička volja da se preuzme kontrolu', kaže Branko Pek za tportal.

Rješenje je za Peka vrlo jednostavno, a očito da ga, prema njegovom mišljenju, ponuditi mogu samo Reformisti.

'Ne znam zašto je situacija pokraj te jednostavnosti toliko komplicirana. Jednostavno nedostaje morala i na tome treba poraditi', poručuje Pek.