'TREBAO JE RAZMISLITI'

Milanovićev odlazak u Brazil Josipoviću nije dobro sjeo

11.06.2014 u 18:36

Bionic
Reading

Predsjednik Ivo Josipović osvrnuo se i na sutrašnji početak Svjetskog prvenstva u Brazilu te otkrio da se na odlazak nije odlučio jer s jedne strane ima jako puno obaveza, a s druge je, kaže razmišljao, treba li u ovim okolnostima poplava, krize, štednje potrošiti toliko novca

'I proračun mog ureda je ograničen', poručio je između ostalog Josipović koji je na pitanje je li onda premijer trebao razmisliti o svom odlasku u Brazil ustvrdio: vjerojatno je.

'Ja ne mislim da je učinio neko nedjelo time što odlazi i dapače, bit će sasvim sigurno podrška našim igračima kojima želim puno uspjeha'.


Upitan da konkretizira - bi li bilo bolje da je premijer ostao u Hrvatskoj ili otputovao u Brazil, Josipović je odgovorio: 'Kažem vam, to je stvar vlastitog odabira i vlastite logike. Rekao sam vam što je moja logika, a zasigurno se može razmišljati i na način: hajde otići ću tamo i predstavljat ću državu, dat ću podršku igračima i razgovarat ću sa svim ljudima koji su tamo. To je zaista trenutak vlastitog afiniteta i odabira', ustvrdio je predsjednik koji je za prognozu sutrašnje utakmice izjavio: Nema nijedne utakmice koju je naša reprezentacija igrala, a da ja nisam rekao da će biti 3:0'.