ŽELJKA MARKIĆ

'Zgrožena sam izmišljenom uvredom o samohranim roditeljima'

17.11.2013 u 13:56

Bionic
Reading

Inicijativa 'U ime obitelji' danas je na YouTubeu objavila novi govor Željke Markić, u kojem ona kaže da su zgroženi činjenicom da su protivnici referenduma u stanju izmisliti uvredu o samohranim roditeljima i njihovoj djeci, i pripisati je njoj

'Znali smo da je aktualna vlast protiv referenduma i da će napadati svakog tko se usudi angažirati. Zgroženi smo činjenicom da su protivnici referenduma u stanju izmisliti uvredu o samohranim roditeljima i njihovoj djeci, pripisati je meni, kao jednoj od predstavnica inicijative, i onda je nemilosrdno širiti danima u medijima, koje oni u potpunosti kontroliraju. Samohrani roditelji važan su dio naše inicijative. Muškarci i žene koji sami podižu djecu uz veliku žrtvu, zadnji su koji bi htjeli da se pretvorimo u društvo u kojem se djeci oduzimaju mama ili tata', izjavila je Željka Markić.


Markić izbacila novinara s predavanja

Dubrovački dnevnik
izvijestio je da je Željka Markić izbacila sa predavanja o 'Obiteljskom obogaćivanju' njihovog novinara, iako su mediji dobili poziv za praćenje.'Stekla sam dojam da je ovo susret zatvorenog tipa, pa vas molim da izađete i da se vratite poslije kada ćemo razgovarati o referendumu kako se ljudi ne bi osjećali sputano', rekla je Markić na što novinaru nije ostalo ništa drugo nego napustiti dvoranu.