Hrvatska SELJACI NA CESTAMA

Zbog prosvjeda prekinut promet na D1 i D5

Zbog prosvjeda prekinut je promet na D 1 u mjestu Mokrice, obilazak je preko Velikog Trgovišća te na D 45 Kutina - Garešnica, a obilazak je Banova Jaruga - Međurić - Garešnica, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski autoklub

Na Podravskoj magistrali (D 2) u mjestu Poljanec (između Varaždina i Ludbrega) i u mjestu Donje Vratno, prometuje se naizmjence, jednim trakom.

Na autocesti A 3 Bregana - Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb - Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na autocesti A 1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, a od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do službenog prijelaza Božići (od 227. do 237. km) vozi se dvosmjerno, desnom stranom kolnika, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na autocesti A 6 Rijeka - Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke vozi se usporeno, jednim trakom, u smjeru Zagreba nema ograničenja.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 21. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac - Sot, zbog radova.

Trajekti plove prema redu plovidbe.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još