Hrvatska SDP STRIŽE HDZ

Nije sramota biti pastir već je sramota kad ga političar tretira kao ovcu

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović poručio je danas u Sinju kako u Hrvatskoj treba postojati više autonomije i decentralizacije ovlasti što znači da će se država morati odreći monopola i političke diskriminacije

Milanović, koji je danas bio nazočan sjednici Županijskog odbora SDP-a Splitsko-dalmatinske županije, osvrnuo se na sutrašnje izbore u Vukovaru te dao punu podršku članovima svoje stranke, ali i istaknuo kako se mora složiti s izjavom visokopozicioniranog HDZ-ovog dužnosnika da gradonačelnik Vukovara prosjači po cijeloj Hrvatskoj.

Predsjednik SDP-a je dodao kako to rade svi gradonačelnici i načelnici općina u Hrvatskoj. 'Oni zbilja prosjače kada stoje pred vratima nekih ministarstava kako bi im se udjelila poneka 'pinka'. Ako želimo da se Hrvatska bolje razvija treba joj više autonomije i ovlasti što znači da će se morati odreći monopola i političke diskriminacije', naglasio je Milanović.

Predsjednik SDP-a ponovno je upozorio na veliku korupciju u redovima vlasti, naglasivši kako je to jedan od glavnih razloga zbog čega bi građani Hrvatske dati glas jedinoj ispravnoj alternativi, a to je SDP i njegovi koalicijski partneri.

Saborski zastupnik Arsen Bauk poručio je građanima Sinja da nije sramota kada je netko po zanimanju pastir, nego je sramota kad je netko političar, a prema narodu se ponaša kao prema ovcama.

U okviru sjednice, održana je i javna tribina na kojoj su pored predsjednika stranke Zorana Milanovića govorili i saborski zastupnici SDP-a Ante Kotromanović, Arsen Bauk i Ranko Ostojić, te predsjednica sinjskog SDP-a Nataša Poparić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još