Crna kronika SREĆA U NESREĆI

Maturanta udarilo vozilo hitne pomoći

Jedan ozlijeđeni maturant kojega je udarilo vozilo hitne pomoći, dvoje maturanata koji su zbog pijanstva završili u bolnici te tri oštećena tramvaja i jedan autobus dosadašnji je rezultar zagrebačke 'norijade' - tradicionalne proslava Dana maturanata, doznaje se u policiji

U Aveniji Dubravi ozlijeđen je 19-godišnjak kad ga je, dok je hodao tramvajskom prugom, udarilo vozilo hitne pomoći. Mladić je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, a policija zasad ne zna koliko je teško ozlijeđen.

Policija je zbog pijanstva dvojicu maturanata odvezla u bolnicu, a jedna je pijana maturantica dovedena u policijsku postaju i po nju su došli roditelji.

Od ZET-ove imovine najviše je stradao tramvaj, na kojemu je izbijeno jedno staklo, zbog čega je nekoliko maturanata privedeno u policijsku postaju, a pušteni su nakon obavijesnog razgovora.

Po policijskim podacima, na Bundeku, gdje je središnja proslava, okupilo se oko 6500 zagrebačkih maturanata.

Lani je na Dan maturanata bilo privedeno 19 osoba zbog pijanstva i remećenja javnog reda i mira, dvije su osobe lakše ozlijeđene u tučnjavi, a oštećeno je nekoliko vozila, jedna trgovina i semafor.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još