Crna kronika U ZAKLJUČANOM STANU

Starica ustrijeljena s dva metka u prsa

Sedamdesetčetverogodišnja Splićanka, u utorak popodne pronađena mrtva u kadi u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu, ubijena je s dva hitca u prsa, potvrdio je danas patolog splitskoga Kliničkog bolničkog centra dr. Antonio Alujević.

Pri obdukciji, osim dviju prostrijelnih rana u prsa, od kojih je jedan metak ozlijedio i nadlakticu, pronađene su i dvije razderotine na čelu ubijene Ane Vuković, kazao je patolog.

Policija je na obavijesni razgovor pozvala dva Anina sina koji su jučer zbog nestanka majke i pozvali policiju.

Ana Vuković, s kojom sinovi zajedno stanuju u Savskoj ulici, često je odlazila provjetriti stan u Vinkovačkoj ulici na 4. katu, koji je u vlasništvu njezine rođakinje koja živi u Francuskoj. To je učinila i u utorak, no nije se vratila kući, a sinovima se nije javljala na telefon i mobitel.

Djelatnik Gorske službe spašavanja (25) ušao je na policijski poziv u taj stan, koji je bio zaključan i u kadi ju pronašao mrtvu. Policija je odmah nakon pregleda tijela utvrdila da se nije posrijedi nesretan slučaj, već nasilna smrt.

U policiji se doznaje da bi do kraja dana trebali doći forenzičari iz Centra za vještačenje "Ivana Vučetića" iz Zagreba.

Neslužbeno se doznaje kako je isključena pljačka jer u stanu ništa ne nedostaje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još