OPROŠTAJNO PISMO NA FACEBOOKU

Policija traga za nesretno zaljubljenim tinejdžerom

Bionic
Reading

U Starim Mikanovcima, selu u okolici Vinkovaca, od petka ujutro traje potraga za 17-godišnjakom koji je od kuće otišao u četvrtak navečer oko 18,30 sati i od tada nitko ne zna gdje je

U Operativnom centu Policijske uprave vukovarsko-srijemske u subotu su oko podneva potvrdili da potraga još uvijek traje, a za nestalim tinejdžerom traga se u okolici sela, prenosi Slobodna Dalmacija.

Okolne šumarke i polja pretražuje 60-ak ljudi, među kojima su pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) iz Vinkovaca i Osijeka i policajci s psom tragačem.

Potrazi se pridružila i nekolicina mještana i lovaca koji dobro poznaju teren uokolo sela. Potraga, međutim, za sada nije dala rezultata.

Prema onome što se moglo doznati, nestanak 17-godišnjaka prijavili su njegovi roditelji kada je u četvrtak oko 18,30 sati otišao od kuće i nije se vratio. Policija je potvrdila da je, prema signalu njegova mobilnog telefona, nestali srednjoškolac zadnji puta lociran iste večeri oko 18,50 sati u blizini Starih Mikanovaca.

Potraga je trajala u petak cijeli dan, a nakon što je tijekom noći bila prekinuta, u subotu ujutro tragači su ponovno obilazili polja uokolo sela.

Iz Županijskog centra 112 uputili su i poziv građanima da jave imaju li bilo kakvu informaciju o nestalom 17-godišnjaku iz Starih Mikanovaca.

Neslužbeno se moglo doznati i da je nestali učenik trećeg razreda srednje škole ostavio svojevrsno oproštajno pismo na Facebooku, no u selu ipak ne vjeruju u mogućnost takvog scenarija.