Crna kronika PRESUDA U SPLITU

Dilerskoj skupini 37,5 godina zatvora

Splitski županijski sud izrekao je danas nepravomoćnu zatvorsku kaznu u trajanju od 37,5 godina šesteročlanoj dilerskoj skupini iz Splita, Kaštela i Gruda (BiH) koje je optužnica teretila za dilanje nešto manje od kilograma heroina od srpnja do listopada 2007. godine

SPLIT - Sudac Bruno Klein im je osim zatvorske kazne odredio i oduzimanje oko 170.000 kuna koje su zaradili prodajom narkotika.

Robert Iličić
(35) iz Gruda osuđen je na devet godina zatvora, Ivica Bešić (40) iz Splita na 6,5 godina, Petar Gracin (31) iz Splita na 5 godina, Mladen Iličić (42) iz Gruda na 5 godina, Rene Fišer (35) iz Kaštel Sućurca osuđen je na 6 godina, a na toliko je osuđena i njegova supruga Mladena Fišer (31) iz Kaštel Sućurca. Robert i Mladen Iličić iz Gruda osuđeni su odsutnosti jer su nedostupni hrvatskom pravosuđu.

Tajana Bakula (32) iz Kaštel Lukšića osuđena je na 1,5 godinu, te Vedran Batina (27) iz Kaštel Sućurca na 3,5 godina zatvora.

Skupina je djelovala organizirano, stoji u presudi. Drogu su nakon kupovine prepakirali i osim u Splitu prodavali i u široj okolici. Ekipa je bila pod tajnim nadzorom, praćeni su i prisluškivani Kao olakotnu okolnost sud im je uzeo u obzir priznanja na raspravi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još