Crna kronika TROJAC U METKOVIĆU IZA REŠETAKA

Jambo ih prijavio pa ih uhitila policija

USKOK i policija u koordiniranoj akciji uhitili su tri osobe u Metkoviću, a Jutarnji list neslužbeno doznaje da je riječ o Ivici Volareviću - Buću, predsjedniku gradske organizacije HSP-a, Ivici Kaznačiću, članu HSP-a Dubrovačkog Primorja i voditelju poslovnice Euroherca, te Vladi Nikoliću, javnom bilježniku u Metkoviću. Navodno ih je prijavio metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić - Jambo

Potvrdu uhićenja u Metkoviću dali su i u Ministarstvu unutarnjih poslova, no nisu otkrivali detalje.

'Na području Metkovića uhićene su tri osobe. Riječ je o akciji policijskog Uskoka. Kriminalistička obrada i dalje traje, pa ne možemo davati više informacija o tom slučaju', rekla je glasnogovornica Ravnateljstva policije, Jelena Bikić.

Navodno su, nakon kriminalističke obrade i pretrage stanova i poslovnih prostora osumnjičenika, njih trojica prebačena u središte Uskoka u Zagrebu, gdje je nastavljena istraga.

Stipe Gabrić - Jambo navodno ih je prijavio zbog lažnih pozajmica na temelju kojih su Volarević i Kaznačić od Gabrića tražili novac, a izjave je ovjeravao treće osumnjičeni, javni bilježnik Vlado Nikolić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još