Crna kronika FILMSKA POTJERA U ISTRI

Bjegunac i policija sletjeli s kolnika

Bježeći u Renaultu pred policijom, 21-godišnjak s područja Buja izazvao je prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen

Riskantnom vožnjom po suprotnom traku mladić je pokušao pobjeći policiji, no kad je uvidio da vjerojatno neće uspjeti, mladi bjegunac svojim je automobilom udario u policijsko vozilo.

Gotovo filmska potjera zbila se u nedjelju, oko 4 sata u noći u mjestu Kršan, nakon što se mladić oglušio na signale policijskih službenika da stane te nastavio voziti prema Pazinu, a policija krenula za njim.

U Gračišću, pokušali su ga preteći, no mladić ih je spriječio prešavši na lijevu prometnu traku, pa su zbog opasnosti da slete van kolnika i udare u kameni zid policijski službenici morali odustati od daljnje potjere.

U potjeru se tada uključila i druga ophodnja, no i njima je nastojao pobjeći, prelazeći na suprotnu stranu kolnika, krivudajući i ugrožavajući promet iz suprotnog smjera.

Kod raskrižja Kičer, policijski automobil ga je uspio obići i doći ispred njega, no tada je 21-godišnjak desnom stranom automobila udario u policijsko vozilo! Oba automobila sletjela su s kolnika, a 21-godišnji vozač je pritom lakše ozlijeđen, pa je i uhićen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još