NENAMJERNA GREŠKA

Velika isprika Stjepanu Djedoviću

23.01.2014 u 16:52

Bionic
Reading

Povodom objave agencijske vijesti sa današnjeg suđenja čelniku nogometne sudačke organizacije Željku Širiću, koji je optužen zbog primanja mita za 'pošteno' suđenje, Hini se, potkrala strašna faktografska greška koju je prenio i tportal. Za drugooptuženog u istoj aferi Stjepana Djedovića, koji je teško bolestan, navedeno je da je pokojni. Zbog čega se najpokornije i najdublje ispričavamo gospodinu Djedoviću i njegovoj obitelji.

Strašnu grašku smo promtno ispravili. Gospodin Djedović nam se obratio pismenim putem najavljujući moguću tužbu zbog, kako je rekao, nematerijalne štete (na temelju članka 21. Stavak 4 Zakona o medijima) koju smo nanijeli njemu i članovima njegove obitelji.

'Moje zdravstveno stanje je teško narušeno ali još uvijek sam ŽIV i ovakvi napisi ne pomažu u mome daljnjem oporavku jer nakon ovakvih objava se moje stanje pogoršava a i članovi obitelji su vidno potreseni i uznemireni', napisao je Stjepan Djedović.

Još jednom se ispričavamo i želimo vam što skoriji oporavak. Nadamo se da ćete našu ispriku uvažiti, jer je doista rezultat nesretnog spleta okolnosti te nije počinjena hotimično i bez zle namjere.