OGORČENI GLUMAC

Sergej Trifunović: Nikad više neću doći u Split!

09.09.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Srbijanski glumac Sergej Trifunović završio je jučer na Prekršajnom sudu zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policije. Bio je sa svojim njemačkim ovčarom na Kašteletu, a policiju je pozvala žena koja je tvrdila kao je pas 20 minuta trčao po plaži bez nadzora.

Trifunović je sinoć bijesan izašao sa splitskog Prekršajnog suda gdje je kažnjen novčanom kaznom i nije bio raspoložen za davanje izjava, ali je zato noćas objavio status na Instagramu u kojem je iznio svoje viđenje stvari, piše Dalmatinski portal.

'Ok. ajmo ovako: Maltretiranja koja sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama na kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama, u majicama s kragnom i Pitt Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti.

Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikad više neću doći u Split', napisao je.

U opisu je još dodao: 'Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvijek dobrodošli. A Ivošević koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo'.