NEVOLJE glumca U SPLITU

Sergej Trifunović izletio kao furija sa suda: 'Ivoševiću, vidi li se ovo?!'

08.09.2023 u 19:07

Bionic
Reading

Zbog remećenja javnog reda i mira splitska policija popodne je podnijela optužni prijedlog protiv beogradskog glumca Sergeja Trifunovića koji je na gradskoj plaži pustio psa bez uzice pa se svađao s policajcima

U policiji nisu otkrili identitet, a doznaje se da je 50-godišnji srbijanski glumac u petak popodne svog psa šetao bez povodca i brnjice po gradskoj plaži Kaštelet, što je uznemirilo tamošnje kupače. Riječ je o psu pasmine njemački ovčar.

Nakon što je na plažu na poziv građana stigla policija ,Trifunović ih je navodno počeo vrijeđati zbog čega je prijavljen, kao i zbog držanja psa bez nadzora.

'Još uvijek me drndaju, evo me ovdje na policiji. Brate, otišao sam da se kupam sa psom, plivali smo u moru, neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu, pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru, jeb.. ga ja! I tako mnogo gluposti. Ne mogu sad da govorim više, živci su mi...', ispričao je za Slobodnu Dalmaciju.

Na ročištu su saslušani policajci s intervencije te Splićanka koja je ih je pozvala. Ona tvrdi da je pas trčao 20 minuta bez nadzora po plaži te da je zbog toga zatražila intervenciju policijskih službenika.

Nakon više od sat vremena koje je proveo u Općinskom prekršajnom sudu u Splitu, vidno uznemireni Trifunović nije bio raspoložen za izjave. Izletio je iz zgrade suda kao furija u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i pokazao reporterima Dalmatinskog portala znak zabrane za pse.

Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika. 'Ivoševiću, vidi li se ovo?', pitao je Trifunović. Nakon toga produžio je dalje.

Kako doznaje Dalmatinski portal, Trifunović je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe.