protiv 'kaosa'

Oglasio se i Jandroković: Tiha voda brege dere...

19.03.2024 u 13:17

Bionic
Reading

O događanjima prethodnih dana na svom Facebooku oglasio se i HDZ-ov Gordan Jandroković, koji je Zorana Milanovića prozvao za 'kaos'

Jandroković se obratio biračima, a Milanovića, u objavi koju prenosimo u cijelosti, nije štedio.

'Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam: Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima. U trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno je podsjetiti da je politika rad za javno dobro.

Zaboravite na kratkotrajnu zabavu koju pružaju Milanovićeve izjave. One nas vode direktno u kaos, koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama, i općom nestabilnošću. Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama.

Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost. Usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika je ona 'dosadna' politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas. Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku.

Ne dajmo se zavesti. Velike fraze donose male rezultate. Naš put? To su djela, ne riječi. Stabilnost, a ne kaos. Boljitak, ne regresija. Držimo se čvrsto stvarnosti i gradimo Hrvatsku kakvu zaslužujemo', poručio je Jandroković na Facebooku.