BEZ REAKCIJE POLICIJE

Brutalan obračun u Zagrebu: Bakljom htjeli zapaliti navijača!

09.10.2017 u 15:14

Bionic
Reading

Nakon subotnje utakmice četvrte lige između Ponikvi i Karlovca nastala je opća tučnjava maskiranih navijača dva kluba. Jedan od navijača je završio na tlu dok su ga dvojica pokušali ozlijediti bakljama, piše 24 sata

Navijači NK Ponikve napali su u subotu nakon utakmice navijače NK Karlovac 1919. Željeli su se osvetiti za tučnjavu prošle nogometne sezone kad su ih napali u Karlovcu. Kad je sudac svirao kraj, igrači su od sreće otrčali jedni prema drugima, a gledatelji su počeli preskakati ogradu stadiona i počeli su trčati za Karlovčanima. Upalili su nekoliko baklji i tukli i udarali su sve na koje su naišli, kaže za 24 sata čitatelj koji je poslao dramatični snimku huliganskog obračuna.

Na snimci se vidi kaos koji je nastao na ulici i deseci navijača kako trče. Dvojica hvataju jednog i bacaju ga na pod te cipelare, a pritom su ga i zapaljenom bakljom udarali po glavi.

Drugi navijač je nastradao tik uz zgradu gdje su ga gurnuli uza zid i udarali. Zabrinuti građani zvali su policiju s dojavom da 10-ak mladića tuče jednoga. Do dolaska policije, svi su se razbježali.