FPS možda?

Blizzard najavljuje novu igru na PAX Eastu

15.03.2013 u 19:05

Bionic
Reading

Novi naslov neće biti nastavak već postojećih franšiza, ali neće biti ni ekspanzija

Za sve one koji misle da je riječ o Titanu, Blizzard je jasno naglasio da se ne radi o 'nagađanom' next-gen MMO-u. Uzeći u obzir da Blizzard od 1998. godine nije izdao ništa što nema Warcraft, Starcraft ili Diablo u naslovu, ovo je prilično zanimljiva vijest.

 

Rob Pardo, kreativni direktor u Blizzardu, prvi je na twitteru teasao sa sljedećim: 'PAX East je idući tjedan, a ja još nisam spreman s najavom naše sljedeće igre. Rad Rad Rad.' Također, naglasio je da se ne radi o Titanu, ma koliko god mi to željeli.

 

 

Blizzard je već prije zagolicao maštu javnosti o najavljivanju nove igre na PAX Eastu koji počinje 22. ožujka, no ovim prvi put potvrđuje da je riječ o apsolutno novoj igri. Zasad nam samo preostaje nagađati o čemu se radi. Većina fanova reći će da se vjerojatno radi o Blizzard All-Stars, prvotno mapi za Starcraft II koja se kasnije razvila u cijelu igru. Iako je igra najavljena još 2010. godine, a ranije ove godine je potvrđeno da se još uvijek radi na njoj, ova vijest bi značila da je možda konačno spremna.

 

Oni optimističniji reći će da se čak radi o Ghostu, iako je to malo vjerojatno.