Tema: mirisi

Ljepota
NAGRADNJAČA

Poklanjamo novi YSL miris L'Homme Parfum Intense!

L’Homme, ikonski Yves Saint Laurent miris za muškarca, pozitivno iznenađuje svojim karakterom i profinjenošću. Yves Saint Laurent L’HOMME PARFUM INTENSE iskazuje snažniju i sofisticiranu mirisnu interpretaciju. Razotkrivanje muškarca s nevjerojatnom snagom privlačnosti.

Ljepota
NAGRADNJAČA

So...? miris za najhalloween look

Malo je poznato da su još stari Kelti obilježavali 1. studeni i slavili ga kao početak nove godine. Ovaj ratnički narod vjerovao je da za punog mjeseca, a najčešće noć prije dana mrtvih, pokojni napuštaju svoje grobove te nakratko opet dolaze na Zemlju. Prestrašeni mogućnošću susreta s mrtvima prekrivali su se zastrašujućim maskama i stvarali veliku buku kako bi sačuvali svoju žetvu i ljude od bolesti.

Ljepota
MANJE PRIRODE, VIŠE KEMIJE

Nestaju li kultni parfemi s polica zbog suludih zakona EU?

Europska unija želi zabraniti neka eterična ulja u parfemima jer nadražuju kožu alergičnih osoba, o čemu u Bruxellesu već godinu dana raspravljaju dermatolozi, lobisti i stručnjaci za parfeme. Ako se to dogodi, s polica parfumerija nestat će i najprodavaniji mirisi na svijetu, Chanelov legendarni No 5. Hoće li to dozvoliti novi EU-povjerenik Neven Mimica, zadužen za zaštitu potrošača?

Moda
NAGRADNJAČA

So…? mirisi za različite osobnosti

So…? mirisi poznati su britanski brend mirisom i izgledom prilagođeni različitim osobnostima žena. Ovi senzualni i zavodljivi mirisi jednako su zanimljivi i za romantične, tajanstvene, chick ili pak glamurozne djevojke i žene, a mogu se pronaći u DM i BIPA prodavaonicama.

Čitajte još