Premijera u parizu

Novi smartfoni: Evo kada stiže Huawei P30

19.02.2019 u 11:54

Bionic
Reading

Godinu dana nakon uspješnog lansiranja svoje vodeće serije P20 u Parizu, Huawei se u ožujku vraća u francusku prijestolnicu kako bi predstavio novu generaciju pametnih telefona.

Tweet koji je tvrtka objavila jutros navodi 26. ožujka kao datum službenog predstavljanja svoje nove perjanice. Vijest prate slikovni prikazi Eiffelovog tornja, Slavoluka pobjede i katedrale Notre-Dame, uz obećanje da su 'pravila napravljena da se iznova napišu'.

Popratni video uključuje zumiranje na svaku od tih fotografija, nagovještavajući nove i poboljšane mogućnosti zumiranja s novim Huaweijevim pametnim telefonima P30.

Huawei je tako odlučio preskočiti Mobile World Congress u Barceloni. Odgovor na pitanje što njihov novi telefon doista može, morat ćemo tako pričekati još mjesec dana, do njegove pariške premijere. No, sudeći prema specifikacijama i performansama Huaweijevog modela Mate 20 Pro, tvrtka ne mora brinuti za budućnost.

Time je izbjegnuto preklapanje s predstavljanjem novog, nestrpljivo očekivanog Samsunga Galaxy S10, najavljenog za sutra, uoči skupa u Barceloni. Doduše neki se još uvijek nadaju da Huawei neće odoljeti te da će svoje najjače oružje ipak pokazati već ovaj vikend u Kataloniji.