AKCIJSKA PONUDA

Iskon uz nove pakete nudi i pametnu uslugu besplatno

23.02.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Novi Iskonovi paketi interneta, telefona i televizije Smart nude brzinu pristupa internetu od dediciranih 200 Mbps te ili pametnu Wi-Fi mrežu ili 5.000 sati programa za Iskon.TV

Novi Iskonovi paketi interneta, telefona i televizije Smart nude brzinu pristupa internetu od dediciranih 200 Mbps zahvaljujući instalaciji optičkih kabela do kuće (Fiber to the Home, FttH) i prvoj komercijalnoj implementaciji hibridne optičke tehnologije G.Fast.

U sklopu novih paketa Smart brzina interneta možete odabrati i jednu besplatnu pametnu uslugu: Iskon.Smart Wi-Fi koji signalom pokriva svaki kutak doma ili dodatnih 5.000 sati sadržaja na inteligentnom Iskon.TV-u sa sofisticiranim sustavom pretrage i preporuka.

Ovako izgleda novi Iskon.TV Izvor: Iskon Internet / Autor: Iskon Internet

Iskon.Smart Wi-Fi je stabilna i jaka Wi-Fi mreža koja omogućuje neometano surfanje u svakom kutu doma. Pogodna je za veće stanove, kuće katnice, apartmane i urede u kojima raspored prostorija, debljina zidova ili utjecaj susjeda onemogućuju neometanu distribuciju Wi-Fi signala.

Usluga je jednostavna za instalaciju (nisu potrebna tehnička predznanja) i za korištenje, a nudi i dodatne mogućnosti upravljanja putem mobilne aplikacije poput kreiranja posebne mreže za goste ili nadzor nad uređajima, djecom... Radi na pet GHz bez utjecaja susjeda.

Novi Iskon.TV sistematizira i kategorizira sve TV sadržaje koji su emitirani na televizijskim kanalima, po uzoru na YouTube i druge digitalne servise. Do omiljenih emisija možete doći pritiskom na tipku 0 na daljinskom upravljaču.

Osobni algoritam dodatno prepoznaje i preporuča sadržaje koji bi se korisniku mogli svidjeti na temelju emisija koje rado gleda i redovito prati.

Iako je usluga u startu besplatna svim postojećim Iskonovim korisnicima, trenutna akcijska ponuda na TV sučelje donosi dodatnih 5.000 sati sadržaja – serija, filmova, sportskih sadržaja, crtića i dokumentaraca, a personalizirano TV iskustvo čini još ugodnijim.