ARSENAL VS PSG

Nervoza na Emiratesu; udaranje u vrat, gužva u tunelu...

24.11.2016 u 10:02

Bionic
Reading

U derbiju večeri Lige prvaka Arsenal i PSG su u Londonu odigrali 2:2, no susret je obilježila nervoza pa je bilo ružnih scena i za vrijeme utakmice, ali i na poluvremenu

Najnervozniji je bio PSG-ov golgeter Edinson Cavani koji se prvo verbalno sukobio s Olivierom Giroudom, da bi ga Francuz na poluvremenu čak rukom primio za vrat.

Urugvajac tu nije završio svoje obračune s nogometašima Arsenala, jer je u nastavku rukom u vrat udario Velšanina Aarona Ramseyja. Mnogi smatraju kako je taj prljavi potez bio za crveni karton, ali je sucu to promaknulo.

Podsjećamo, u sjajnom susretu igranom na stadionu Emirates francuski prvak poveo je u 18. minuti golom Cavanija, a izjednačio je u posljednjim trenucima prvog dijela Giroud iz kaznenog udarca. Prekršaj je skrivio Krychowiak koji je prvo neoprezno izgubio loptu, a potom još i načinio prekršaj.

PSG je u 54. minuti bio blizu novog vodstva, no Lucas je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. Šest minuta kasnije Parižani su postigli pogodak, ali u svoju mrežu. Nesretnik je bio Veratti od kojeg se lopta odbila i završila iza leđa Areole. Gosti su u 78. minuti ipak izjednačili, a strijelac je bio Lucas. U posljednjih deset minuta utakmice Cavani je imao dva zicera za novi preokret, no njegov prvi pokušaj je obranio Ospina, dok je drugi put pucao pored gola.