JUVE SLAVIO U ZAGREBU

Neobična Pjacina zahvala i još čudnija Allegrijeva kritika

28.09.2016 u 07:00

  • +23

Lige prvaka, 2. kolo, GNK Dinamo - Juventus FC

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Bionic
Reading

Juventus je i lakše od očekivanog došao do u Zagrebu pobjede nad Dinamom. S po dva gola u svakom poluvremenu, Allegrija se momčad iskupila za 'nulu' protiv Seville te potvrdila ono što se i najavljivalo - kako je Juventus u ovom trenutku 'svemirski brod' za zagrebačku momčad

'Očekivali smo pobjedu, ali znamo da u Ligi prvaka nikada nije lako igrati. Bili smo dobri, kontrolirali smo utakmicu i zasluženo smo pobijedili', rekao je pred kamerama ArenaSporta strijelac prvog gola i asistent Higuainu za 2:0 Miralem Pjanić.

'Dinamo je igrao kod kuće, mi smo očekivali tešku utakmicu ali su nam oni jednostavno dali više prostora kojeg smo mi dobro iskoristili. Nismo im dali šanse i kvalitetnija ekipa je na kraju pobijedila', zaključio je BiH reprezentativac.

Trener gostiju Massimiliano Allegri unatoč pobjedi imao je kritike za svoje svoje igrače.

'Bilo je važno pobijediti jer smo prvu utakmicu remizirali. Sretan sam zbog igre i rezultata, ali imam i par zamjerki na tehničke detalje. Morat ćemo dodatno raditi', objasnio je trener Juventusa.

Priliku u svom Maksimiru dobio je i Marko Pjaca. Istina, da nije bilo perioda od pet, šest minuta kada lopta nije htjela 'van', minutaža bi bila i duža. No, tko zna kada bi ušao da Dybali nije 'prekipjelo' i izbacio loptu bez ikakvog povoda,

'Zahvalio sam Dybali što je izbacio loptu. Zanimljivo već sam imao takvu situaciju u zadnjoj domaćoj utakmici u prvenstvu. Čekao sam uz aut-liniju i nikako da uđem', otkrio je očito još uvijek miljenik zagrebačke publike, koja ga je pljeskom dočekala još uoči dvoboja.

'Bilo je lijepo vratiti se doma i sretan sam što je Maksimir opet bio ovako pun. Mi smo odradili svoje, a Dinamu želim puno sreće u idućim utakmicama'.