JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Senzacija u Maksimiru; Dinamo pobijedio Juventus

27.09.2016 u 18:05

Bionic
Reading

Juniori Dinama u susretu 2. kola skupine H Lige prvaka za mlade, na igralištu 'Hitrec-Kacian' svladali su vršnjake iz Juventusa s 2:1 (1:1)

Mlada Dinamova momčad koju vodi Mario Cvitanović u prvom je kolu poražena kod Lyona sa 2:0, a za Dinamovu budućnost stigle su brojne kritike.

Naravno, kada im je dolazio u goste dolazio Juventus, svi su očekivali jednako 'crni scenarij', no Cvitanovićevi mladići odigrali su odličnu utakmicu i posve zasluženo upisali pobjedu, te se s tri boda posve vratili u utrku za prolazak skupine.

Juventus je poveo preko Moisea Keana u 12. minuti, no samo pet minuta kasnije Ivan Božić je poravnao na 1:1, da bi isti igrač donio pobjedu Dinamu nakon prekrasnog gola iz voleja, u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kako je ranije u utorak u drugom susretu ove skupine Sevilla svladala Lyon sa 2:1, sva četiri sastava nakon dva kola imaju po tri boda.

No vjerujemo da će ovog puta u Dinamu biti oprezniji s brojanjem kartona te da im se neće dogoditi prošlosezonska sramota kada su u Bruxellesu, u osmini finala svladali Andrelecht, ali su zbog propusta i nastupa Fintića, a koji je imao tri žuta kartona, izbačeni iz natjecanja.