IMA ALIBI, ALI...

Evo što oštri engleski mediji pišu o Bilićevom poniženju

26.08.2016 u 09:35

Bionic
Reading

West Ham je s velikim ambicijama krenuo u Europi, ali Slaven Bilić i njegovi Čekićari svoj su put po Starom kontinentu završili već u četvrtom pretkolu Europske lige

Prije sezone ambicije premijerligaša išle su tako daleko da se govorilo o osvajanju Europske lige, no umjesto toga dogodio se debakl. Nogometaši Astre Giurgiu slavili su u Londonu 1:0 nakon što je prvi susret završio bez pobjednika, 1:1.
Rumunji su tako drugu sezonu uzastopce izbacili West Ham iz Europe. Prošle sezone Astra je bila bolja u trećem pretkolu, a ove sezone u završnoj rundi kvalifikacija.

'Neću izgubiti vjeru u svoje igrače nakon jedne loše utakmice. Nedostaju nam vrlo važni igrači. No, ovo je ogromno razočaranje. Nismo bili dobri, frustriran sam i ljutit, ali više od svega sam razočaran', rekao je Bilić kojem opravdanje za neuspjeh mogu biti brojne ozljede ključnih igrača.

Oštri engleski mediji bez obzira na izostanke nemaju razumijevanja. The Sun piše o 'poniženju West Hama od nogometnih patuljaka, kako je europski san uništen te da će vlasnici kluba biti strašno razočarani'.

I u sportskoj rubrici BBC-a ispadanje West Hama jedna je od glavnih vijesti, piše se kako je premijerligaš nokautiran iz Europe, kao jedan od razloga navodi se neefikasnost te da su u ofenzivnom dijelu potrebne promjene.

Daily Mail govori o turobnoj noći te da će ovaj moderni stadion morati još pričekati na europske nogometne spektakle.