ZA NE POVJEROVATI

Sramota prvaka Europe: Poraz od policajca, carinika i lučkog radnika!

13.07.2016 u 15:11

Bionic
Reading

Brendan Rodgers tvrdi da izgubiti od gibraltarskog Lincolna nije sramota, no kad se vidio tko je sve igrao za Celticove protivnike, teško se s tim složiti...

Škotski nogomet primio je još jednu bolnu pljusku ovog utorka. Malotko se nadao da bi aktualni prvak Celtic mogao izgubiti na Gibraltaru u Ligi prvaka, ali upravo to se dogodilo. Lincoln je slavio golom Casciara u 48. minuti, na užas navijača prvaka Europe iz 1967. godine.

Momčad za koju nije igrao ozlijeđeni hrvatski branič Jozo Šimunović očekivano proživljava žestoke kritike u svojoj zemlji nakon takvog poraza, jer u momčadi Lincolna samo je bilo pet profesionalaca, a ostatak su činila dva policajca, radnik u luci, službenik, sindikalac i carinik.

Očekivano, najveću krivnju svaljuju mediji na novog trenera Brendana Rodgersa koji je zamijenio klupu Liverpoola s onom Celtica ovog ljeta.

'Nije sramota što mi nismo iskoristili svoje prilike, a oni svoju jesu. U uzvratu će biti drukčije,' brani se strateg škotskog prvaka koji nije mogao gore započeti novu trenersku avanturu...