SADRŽAJNA UTAKMICA

Pojavila se snimka Vardara i Dinama: Prvi gol vrlo neobičan!

15.07.2016 u 09:55

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pobijedili su u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka u Skopju Vardar rezultatom 2:1, no i domaćini su imali svoje prilike pa možemo reći da ništa još nije riješeno...

Dinamo je napravio pola posla u dvoboju protiv makedonskog prvaka. Trijumfom u Skopju 2:1 približio je plasmanu u sljedeću rundu natjecanja, no ulogu favorita još mora potvrditi sljedeći tjedan u Zagrebu, kada će Vardar pokušati kreirati veliki preokret.

Kako i gdje gledati  Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka Dinamo-Vardar  možete 20.7. gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Podsjetimo, u Hrvatskoj nije bilo prijenosa ove utakmice, jer nije postignut dogovor oko otkupa televizijskih prava s upravom makedonskog kluba pa su naši ljubitelji nogometa morali pratiti ovaj susret putem tekstualnog prijenosa.

U ponedjeljak se na službenom kanalu kluba Vardar ipak pojavila snimka najznačajnijih trenutaka na utakmici koja pokazuje da je i makedonski klub imao nekoliko izrazitih prilika, no na kraju je bolja realizacija Dinama presudila.

Posebno zanimljiv bio je prvi gol na susretu koji se piše kao autogol Mijuškovića, ali zapravo se radilo o neugodnom ubačaju Soudanija koji je atraktivno skrenut u mrežu.


Vardar je u drugom dijelu smanjio rezultat, a također pogodio i okvir gola u trenucima dok obrana Dinama nije djelovala impresivno. Ipak, valja reći da najbolji igrač 'modrih' Marko Pjaca nije igrao pa se očekuje puno kvalitetnije izdanje momčadi u uzvratu.

Dobra vijest je također što je ArenaSport otkupila prava na uzvratnu utakmicu.