SUIGRAČI ODUŠEVLJENI

Atletico dobio neočekivanog junaka: Poput Maradone!

28.04.2016 u 08:33

Bionic
Reading

Saul Niguez zabio je fantastičan pogodak u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Calderonu protiv Bayerna i tako postao junak minimalnog trijumfa koji bi Atletico mogao odvesti dalje...

Mladi 21-godišnji veznjak rodom iz Elchea ne zabija mnogo golova, ali svaki je poseban. Prošle sezone zabio je škaricama Realu u gradskom derbiju, a ove srijede dotukao je Bayern solo prodorom kroz obranu Bavaraca koju je završio prekrasnim preciznim udarcem uz samu desnu Neuerovu stativu.

Bio je to jedini pogodak u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka na Calderonu, a Atletico je dobio junaka kojeg je malotko očekivao u glavnoj ulozi, iako je riječ o talentu koji dobiva sve veću minutažu kod Simeonea.

'Saul je spektakularan. Odigrao je veliko prvo poluvrijeme i zabio pogodak. Omogućio nam je da igramo utakmicu onako kako smo to željeli,' pohvalio je suigrača Fernando Torres koji je u drugom dijelu mogao sve riješiti, no njegov udarac tada je odsjeo na stativi.

'To što se događa Saulu plod je rada, no mora on još puno toga poboljšati,' smatra pak trener Diego Simeone.

Dnevnik Marca gol Saula opisuje kao potez u stilu Diega Maradone.

'To je najvažniji gol moje karijere, možda i jedan od najljepših,' izjavio je oduševljeni Saul nakon utakmice koji je svojoj ekipi olakšao gostovanje u Münchenu, no morat će se još jako namučiti ako žele osigurati milansko finale potkraj svibnja...