ZAHVALJUJE BOGU

Evo što je Rakitić izjavio o Messiju i pobjedi nad Bayernom

07.05.2015 u 08:50

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić izjavio je nakon trijumfa od 3:0 Barcelone nad Bayernom u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka da je Lionel Messi edinstven nogometaš i da će Barcelona dati svoj maksimum i u uzvratnom susretu u Muenchenu.

"Ovim rezultatom napravili smo veliku stvar. Igrali smo dobro, tražili smo pogodak i na kraju zasluženo slavili. Niti u jednom trenutku nismo spustili ritam, a uz to smo iznad sebe imali impresivnu publiku", rekao je Rakitić koji je započeo akciju kod drugog Messijevog pogotka.

Messi je zabio golove u 77. i 80. minuti, a u 93. minuti je asistirao Neymaru za treći pogodak.

'Reći će da sam dosadan što ovo opet ponavljam i šalit će se na moj račun, no nema drugoga kao što je Leo, on čini razliku između velikog i jedinstvenog nogometaša. Hvala Bogu što igra u našoj ekipi', izjavio je Rakitić.

Vezni igrač Hrvatske odigrao je dobru utakmicu, jednom je pucao pored gola, a u 82. minuti ga je zamijenio Xavi Hernandez

'Jako smo zadovoljni onim što smo napravili. Učinili smo sve što je trener tražio od nas', rekao je.

Uzvrat se igra za šest dana u Muenchenu, a Rakitić napominje da je Bayern puno opasniji kada igra doma.

'Znamo da je Bayern snažna momčad koja je već jednom preokrenula negativan rezultat', rekao je.

Bayern je u četvrtfinalu izgubio u Portu s 3:1, a zatim u Njemačkoj pobijedio 6.1.

'Poznajemo njihovog trenera, njihov stil i svjesni smo da će biti drugačije na njihovom terenu. Zato ćemo maksimalno ući u tu utakmicu', poručio je Rakitić.