MONACO BRILJIRAO

Subašić sjajan, Arsenal ponižen na Emiratesu!

25.02.2015 u 22:49

Bionic
Reading

Nogometaši Monaca ostvarili su impresivnu pobjedu 3:1 u Londonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a naš Danijel Subašić ponovo je odlično branio…

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Arsenal je doživio još jednu pljusku u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Nadao se Wenger da će ove godine konačno proći osminu finala, ali ako je suditi prema prvoj utakmici ove srijede, 'topnici' će se protiv Monaca provesti jednako kao protiv Barcelone ili Bayerna prethodnih godina.

Wengerova momčad potpuno je razočarala svoje navijače. U prvom poluvremenu nije uputila niti jedan udarac u okvir gola, a tek nakon što su Kondogbia i Berbatov iz kontri kaznili domaćina, postao je Arsenal nešto konkretniji, no bez ikakvog uspjeha. Giroud, Wellbeck i društvo pokazali su se iznimno neučinkoviti, a Mesut Ozil ponovo je bio najgori čovjek na terenu.

S druge strane odlično su odigrali svi, a posebno Joao Mutinho koji je fantastično vodio momčad iz vezne linije. Danijel Subašić odlično je branio. Dugo nije imao posla, a onda kad je trebalo zaustavio je prijetnje Sancheza i Walcotta koje su Arsenalu mogle vratiti nadu.

U 91. minuti činilo se da je Oxlade-Chamberlein vratio nadu domaćima kad je konačno uspio svladati Subašića, no dvije minute kasnije nova kontra Monaca i krasan gol Carasca dotukli su londonske navijače.

Susret još nije potpuno riješen, znao je Arsenal u gostima prijetiti i prethodnih godina, no ovako čvrst Monaco ne djeluje kao netko tko će kod kuće prosuti prednost 3:1, a ako izbace engleskog velikana, više ih nitko neće podcjenjivati…

Liga prvaka, osmina finala

Arsenal – Monaco 1:3 (Oxlade-Chamberlein 90+1 / Kondogbia 38, Berbatov 53, Carasco 90+3)