ALENOVA 'EKSPLOZIJA'

Haliloviću naklon CNN-a; bit će među otkrićima Lige prvaka

17.09.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Bivši Dinamov veznjak Alen Halilović, koji se ovog ljeta preselio u veliku Barcelonu, sada je član B momčadi uglednog katalonskog kluba

Iako su Halilovića uzeli kao zalog za budućnost, mladi igrač toliko je zadivio čelne ljude kluba i stručni stožer prve momčadi, pa su u Barceloni mladog Halilovića već uvrstili na popis momčadi koja će se natjecati u Ligi prvaka.

No nije Halilović zadivio samo čelnike Barcelone, već i jednog od vodećih europskih skauta Tora-Kristiana Karlsena, koji je obradio nadolazeće zvijezde u analizi za CNN.

'Barcelonin ofenzivni veznjak, koji je za reprezentaciju debitirao sa samo 16 godina, trenutno je igrač Barcelone B, no očekuje se da će se već ove sezone preseliti u prvu momčad', obrazložio je Karlsen.

A na popisu uz našeg igrača još su:

Hakan Calhanoglu
(Leverkusen) - 20-godišnji ofenzivac, nevjerojatan talent, specijalist za slobodne udarce koji je već izborio svoje mjesto u prvoj momčadi.

Lucas Ocampos (Monaco)
- među petoricom izabranih jedini je napadač; ovaj 20-godišnjak može igrati na obje krilne pozicije, ali i kao klasični napadač. Prema nekim najavama, vrlo brzo će zaigrati uz Messija u reprezentaciji.

Ruben Neves
(Porto) - 17-godišnjak koji igra na poziciji srednjeg veznog. Zabio je u prvom kolu portugalskog prvenstva i postao najmlađi strijelac u povijesti Porta. Ima odličan pregled igre i vrhunska dodavanja.

Kingsley Coman (Juventus) - tek mu je 18 godina, igra na poziciji ofenzivnog veznjaka, a Juventus ga je doveo iz PSG-a. Osim odlične tehnike, ima brzinu, pa će suparničkim obranama stvarati brojne probleme.