A PONUDA NEMA

Je li Alžirac Soudani Dinamova 'tempirana bomba'?

26.08.2014 u 08:27

Bionic
Reading

Dinamo u četvrtak lovi mjesto u Europskoj ligi. Kad već nije mogla Liga prvaka, ovo je europsko natjecanje - Dinamova obveza. No, olakotna okolnost Mamiću jest što je njegova momčad već u Rumunjskoj ostvarila uvjerljivu 3:1 pobjedu, koju u Zagrebu ne bi smjela prokockati

Pa čak da ne igra ni Alžirac El Arbi Hille Soudani, ili kako bi mnogi poznavatelji stanja u hrvatskom prvaku rekli - najbolji igrač 'modrih'. Naime, kako pišu Sportske novosti, Soudani je nezadovoljan u Maksimirskoj ulici jer želi otići, dok u klubu na takvu opciju navodno ne pomišljaju.

I zato Soudani 'štrajka', to jest igra prilično nezainteresiran, zbog čega ga je trener u posljednje dvije utakmice oba puta mijenjao.

Prema istom izvoru, Mamić mlađi spreman je Alžirca, koji je tijekom lipnja odlično igrao i na najvećoj svjetskoj pozornici, tj. SP-u u Brazilu - poslati na tribinu. Čisto toliko da dokaže Soudaniju da se i bez njega može.

Tko zna, možda bi u Dinamu i drugačije razmišljali da se pojavi konkretan kupac, s konkretnim iznosom, ali prema informacijama iz Dinamovih kancelarija - ponuda nema nikakvih, dok Soudani mašta isključivo o odlasku.

Cijeli članak pročitajte OVDJE