AKO IMATE MAXtv

Utakmica Bayerna i Juventusa dostupna svima!

27.03.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Nakon vašeg glasanja utakmica Bayerna i Juventusa postavljena je na kanal Arena sport 1, dostupan svim pretplatnicima MAXtv televizije

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arena sport 1), članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala. Utakmice Lige prvaka možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis).

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

S dobivenih 416 glasova dvoboj bavarskog giganta Bayerna i 'stare dame' iz Torina izabran je za prikazivanje na kanalu Arena sport 1. Tako je ogled PSG-a i Barcelone s 215 glasova ostao na drugom mjestu i stoga će biti dostupan za gledanje pretplatnicima koji posjeduju Sportski paket MAXtv televizije.

Samo za mali podsjetnik - dvoboj Bayerna i Juventusa sudar je dva europska velikana koji su čak 16 puta igrali finale što kupa, a što Lige prvaka. Osvajali su titulu zajedno šest puta, a skupa s Benficom ovi klubovi drže neslavan rekord, naime poraženi su čak pet puta u najvećem finalu europskih klubova.

Utakmica će biti odigrana u utorak, 2. travnja, s početkom u 20:45.