UEFA IZABRALA

Dinamo bolji od Reala, ManU-a i Milana

18.09.2012 u 12:41

Bionic
Reading

Uoči utakmice prvog kola Lige prvaka između Dinama i Porta, u Maksimirsku 128 su stigle sjajne vijesti. 'Modri' su na ljestvici najboljih web stranica klubova koji sudjeluju u Ligi prvaka zauzeli odlično osmo mjesto

Prema podacima koje je poslao Departamento de Internet, autori stranice UEFA Champions League of Websites, Dinamo se nalazi ispred klubova kao što su Real Madrid, Manchester United, Milan, Chelsea...

Iz Dinama su poručili kako su izuzetno ponosni što je web stranica Dinama gotovo na samom vrhu web stranica klubova Lige prvaka te da će se i dalje truditi zadržati taj kontinuitet!

Spomenimo kako prvo mjesto drži Barcelona s 93 boda, a zatim slijede Machester City sa 92 i Benfica s 91 bodom. Dinamo ima ukupno 85 bodova, jednako koliko i Schalke.

Neke od kategorija prilikom ocjenjivanja bile su službena statistika i vijesti (službene obavijesti, ulaznice, događanja, podaci o klubu), vizualni dojam (boje, dizajn, koncept), glavni izbornik (raspored kategorija na glavnom izborniku), multimedijski sadržaj i još mnogo toga.

Svakako moramo napomenuti da je Dinamo dobio maksimum bodova u rubrikama 'Multimedia', 'Look and feel' (privlačnost oku) i 'Logo and slogan' (online identitet).

Kompletnu tablicu možete potražiti na sljedećem linku: UEFA Champions League of Websites 2012/2013

Utakmicu Dinamo - Porto u utorak (20.45 sati) možete gledati na kanalu Arenasport 1 i na Match.tportal.hr.

215171,215167,215152,215015