NIGERIJCI GA ŽELE

Supruga odlučuje o Lagerbackovom ostanku

24.06.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Vodstvo Nigerijskog nogometnog saveza (NFF) najavilo je kako namjerava produžiti ugovor s izbornikom Larsom Lagerbackom usprkos neuspjehu na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici

Nigerija je pod Lagerbackovim vodstvom osvojila samo jedan bod, te je zauzela posljednje četvrto mjesto u skupini B, nakon poraza od Argentine i Grčke u prva dva kola, u trećem je Nigerija odigrala 2:2 protiv Južne Koreje, dok se pobjedom mogla plasirati u osminu finala.

Lagerback je preuzeo Nigeriju u veljači ove godine, te je potpisao ugovor do kraja SP-a, a sada mu Nigerijci nude novi ugovor u trajanju od četiri godine.

'Zadovoljni smo Lagerbackovim radom s našom momčadi u kratkom razdoblju koje je proveo na klupi, te smo izrazili želju da ostane sljedeće četiri godine. On je izjavio kako bi želio ostati, ali da prvo mora o tome porazgovarati sa suprugom', izjavio je jedan od čelnika NFF-a.

Lagerback je za kratkoročni ugovor s NFF-om zarađivao 300.000 dolara mjesečno, ali u slučaju potpisivanja novoga ugovora njegova će primanja biti značajno manja.