Rukometno EP 2012

EPILOG POLUFINALA

Srbi slavili u Republici Srpskoj, Hrvati ih tukli u Mostaru

Dvojicu mladića iz Nevesinja napali su palicama na mostarskoj prometnici Bulevar nepoznati huligani dok su se nalazili u osobnom vozilu. Zadobili su ozljede glave te im je pružena liječnička pomoć

U više općina i gradova u Republici Srpskoj sinoć je burno proslavljena pobjeda Srbije nad Hrvatskom u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva u Beogradu, dok su u Mostaru pretučena dvojica srpskih mladića iz Nevesinja, izvijestili su mediji i policija.

Više tisuća Banjolučana izašlo je u petak navečer na ulice toga grada i proslavilo uspjeh srbijanskih rukometaša, vaterpolista i tenisača s ulaskom u finale velikih natjecanja. Po završetku rukometne utakmice između Srbije i Hrvatske potpuno je blokirana središnja banjalučka prometnica s kolonom vozila i srpskim zastavama. Nije bilo izgreda po izvješću tamošnje policije, navode mediji.

Istodobno u središtu Mostara više nepoznatih osoba pretuklo je dvojicu srpskih mladića iz Nevesinja. Dvojicu mladića za koje je policija navela inicijale M.Š. (1985.) i M.V. (1987.) napali su palicama na prometnici Bulevar nepoznati huligani dok su se nalazili u osobnom vozilu. Zadobili su ozljede glave te im je pružena liječnička pomoć u Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. Iz policije u Mostaru su izvijestili da istražuju okolnosti ovoga izgreda.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće