Rukometno EP 2012

LAKO JE SAD PRIČATI

Gobac: Navijačima ništa nismo obećali, nemaju se razloga žaliti

'Mi navijačima ništa nismo obećali, niti ćemo obećavati. Pozdravljam sve koji su došli, žao mi je što ih nije bilo više', kazao je među ostalime Zoran Gobac, alfa i omega hrvatskog rukometa

SANDI ŠOLA
Umjesto da navijaju za svoju reprezentaciju gledatelji su 90 posto utakmice navijali protiv nas. Bilo je tu svakavih neumjesnih pjesmica, vrijeđanja
Dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac imao je vruć dan u Beogradu. Nakon što je, sasvim dobronamjerno, poručio navijačima kako je bolje da ne dolaze u grotlo Beograda, jučer se morao braniti od uvreda, kažu i gruda. Boysi koji su se probili do Beogradske arene vikali su mu 'izdajico', ogorčeni što nisu mogli dobiti više ulaznica za polufinale.

'Žao mi je što nije bilo više naših navijača u Areni. Do organizatora je bilo hoćemo li dobiti karte ili ne. Mi u HRS-u s time nemamo veze. Učinili smo sve, tri mjeseca su navijači imali priliku u Hrvatskoj kupiti 1700 ulaznica. Ali, bili su nezainteresirani, pa je agencija koja ih prodaje povukla ulaznice. Mi navijačima ništa nismo obećali, niti ćemo obećavati. Pozdravljam sve koji su došli, žao mi je što ih nije bilo više'.

Sanjao je zlato na Europskom prvenstvu u Srbiji, nedavno je na Z1 televiziji čak ispalio da bi se i povukao kad bi osvojili zlato.

'Postojala je šansa u prvom poluvremenu. U drugom smo upali u žrvanj spore igre Srba. Ma kad daš osam golova u cijelom drugom poluvremenu, što možeš očekivati osim poraza'.

Zoran Gobac je još dodao:

'Da smo sa Srbima igrali na neutralnom parketu bilo bi deset razlike za nas'.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće