NAPADAČ RIJEKE

Srušio Dinamo i priznao: Ponovno bih ginuo za Zvezdu

21.09.2016 u 13:55

Bionic
Reading

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović u dresu Rijeke s dva je gola srušio Dinamo, a potom priznao da mu je najveća ljubav i dalje - Crvena zvezda

Euforija u Rijeci se ne stišava, pobjeda 5:2 u derbiju s Dinamom i dalje je glavna tema svih razgovora na Kvarneru. Rijeka slavi svoje nogometaše, a jedan od najvećih junaka te velike pobjede je crnogorski reprezentativac Marko Vešović (25) koji je 'modrima' zabio dva gola.

Vešović je u Rijeku stigao 2014., a prije toga je igrao za Speziju, Torino, Crvenu zvezdu... Baš je njegova privrženost 'crveno-belima', za koje je igrao četiri sezone, uzburkala duhove u Hrvatskoj. Ovo se ljeta čak spominjalo da bi se mogao vratiti na Marakanu, no i dalje zabija za Rijeku i oduševljava navijače na Rujevici.

'Istina je, takve priče došle su i do mene. No nije to bilo ništa službeno. Volim Crvenu zvezdu i to nikada nisam krio. Ginuo sam za Zvezdu i radio bih to ponovno', potvrdio je Vešović u razgovoru za beogradski Kurir i požalio se kako nije mogao pratiti njemu draži derbi, onaj u kojemu je Zvezda izgubila od Partizana:
'Žao mi je zbog poraza, a utakmicu nisam gledao jer smo u to vrijeme imali trening. Znam kako je igračima Zvezde... Bez obzira na sve, smatram da je Crvena zvezda najkvalitetnija u ligi i da će na kraju osvojiti titulu.'

Nedavno su pojedini igrači Cibalije optužili Vešovića da ih je vrijeđao na terenu.
'Sve je izmislio jedan novinar. Svi koji me znaju, znaju da tako nešto nikad ne bih izjavio. Nikada nikoga nisam vrijeđao na vjerskoj, rasnoj ili nacionalnoj osnovi. Stavio mi je u usta riječi koje nisam izgovorio. U Rijeci sam tri godine i nikada nisam imao ni najmanji eksces', rekao je Vešović za Kurir.