IVAN SE OPROSTIO

Rijeka ostala bez uglednog veznjaka: Ovo nije zbogom!

17.07.2016 u 11:09

Bionic
Reading

Ivan Močinić oprostio se od Rijeke nakon visoke pobjede 3:0 protiv Splita, a karijeru će nastaviti u bečkom Rapidu...

Mladi 23-godišnji veznjak prije dvije sezone bio je na svom vrhuncu kada je dobivao i pozive u reprezentaciju, a s Rijekom je osvojio Kup i Superkup te igrao dvaput skupine Europske lige. Ozljede su mu u posljednje vrijeme poremetile planove, no sada je konačno spreman i karijeru će nastaviti u bečkom Rapidu, klubu koji je ove subote u prijateljskoj utakmici pobijedio Chelsea.

Močinić se pak oprostio od riječkih navijača nakon pobjede protiv Splita i zahvalio klubu za koji je igrao od malih nogu.


'Ne mogu vjerovati da je ovako brzo prošlo 15 godina u Rijeci, od morčića sve do seniora. Mogu se samo  zahvaliti svima u klubu, navijačima i suigračima što su mi omogućili ovaj transfer,' izjavio je Ivan Močinić na oproštaju pa dodao:

'Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću što je sve ove godine bio uz mene kao i cijeli klub. Nadam se da ću mu se odužiti jednog dana. Nadam se da će Rijeka ove godine osvojiti prvenstvo. Igrači pošteno rade sve ove godine, cijeli grad navija i to mi je jedina želja. Rijeka to zaslužuje. Uvijek se kaže: nikad zbogom nego doviđenja. Vjerujem da ću dodatno napredovati u Rapidu i jednog se dana kao još kvalitetniji igrač vratiti u Rijeku.'