INTER NIJE IZDRŽAO

Slavenu trijumf s dva igrača više na otvaranju MAXtv Prve lige!

15.07.2016 u 21:52

  • +6

MAXtv Prva liga, 1. kolo: Slaven - Inter

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Bionic
Reading

U prvoj utakmici nove sezone MAXtv Prve lige nogometaši Slaven Belupa pobijedili su Inter rezultatom 2:0, a golove su postigli u završnici, s dva igrača više na terenu...

Domaće nogometno prvenstvo započelo je susretom ekipa koje su bile pravo osvježenje prošle sezone, a dvoboj koji su odigrali ovog petka u Koprivnici također nije razočarao.

Bio je to susret u kojem su izabranici Željka Kopića dominirali na domaćem terenu u Koprivnici tijekom cijelog susreta, no Inter se uspješno branio, sve dok nije upao u nevolje.

Prvi problemi za Toplakovu momčad pjavili su se u 62. minuti kada je Marko Kolar zbog prigovora sucu Batiniću dobio izravni crveni karton. Slavenu jedan igrač više nije bio dovoljan, no kada je Khaled Mesfin u 82. minuti zaradio drugi žuti karton zbog jednog prekršaja na rubu kaznenog prostora, gostima više nije bilo spasa.

Već u sljedećem napadu Ejupi je prizemnom loptom pronašao Dinu Štigleca kojem nije bilo teško postići pogodak iz blizine.

Do kraja susreta igra Intera se raspala i Slaven je bio bliže drugom pogotku, koji se dogodio u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je David Arap zakucao loptu pod gredu.

Uvodno kolo MAXtv Prve lige nastavlja se u subotu dvobojima Istre i Osijeka te Splita i Rijeke, dok Dinamo i Lokomotiva te Hajduk i Cibalia igraju u nedjelju.

MAXtv Prva liga, 1. kolo

Slaven – Inter 2:0 (Štiglec 84, Arap 90+3)