TALIJANI 'PROVALILI'

Mamićev sin na sastanku. Dinamo prodaje Ćorića?

30.05.2015 u 12:17

Bionic
Reading

Dok je u Dinamu trajalo slavlje desetog uzastopnog naslova prvaka talijanski novinarski 'guru za transfere' otkriva kako je pokrenuta akcija dovođenja Ante Ćorića na Giuseppe Meazzu

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio s druge strane Jadrana kotira kao najrelevantniji izvor za otkrivanje transfera, a on piše kako je milanski Inter odlučan u namjeri dovođenja Ante Ćorića iz Dinama. Piše i kako je tijekom dana sin Zdravka Mamića Mario već održao prvi sastanak s Interovim sportskim direktorom Pierom Ausiliom na kojemu su pokrenuti pregovori.

Inter bi ovoga ljeta mogao prodati još jednog bivšeg Dinamovca Matea Kovačića u Englesku ili Španjolsku i idealnu zamjenu ponovno vidi u maksimirskom izlogu. Talijani za sada ne navode visinu ponude niti detalje eventualnog prelaska.

Ćorić je nedavno produljio ugovor, a teško je očekivati da će Dinamo prodavati svoje kapitalne igrače prije novog pokušaja prolaska u Ligu prvaka. No, ako im unosna elita pobjegne i ovoga ljeta transfer uopće ne bi bio nemoguć.

Ćorićeva perspektiva je gotovo neograničena