'MODRA' SVLAČIONICA

Ademi: Sa stilom smo osvojili naslov prvaka!

03.05.2015 u 09:03

  • +2

MAXtv 1. HNL, 32. kolo, RNK Split - GNK Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotić

Bionic
Reading

Dinamo je na Parku mladeži pobjedom od 5:1 stigao do deset titule u nizu, a evo što su nakon novoga trofeja rekli igrači hrvatskog prvaka

'Prvaci smo i presretni smo. Mislim da smo danas pokazali smo najbolji, dominirali smo cijelu utakmicu i na kraju došli do uvjerljive 5:1 pobjede te tako baš sa stilom osvojili naslov; onako kako to i treba. Jako sam sretan, cijela momčad je sretna i ponosna, ali nije još gotova sezona i želimo osvojiti duplu krunu', rekao je Arijan Ademi.

'Jako sam sretan što smo osvojili naslov prvaka! Naravno da sam presretan i zbog svoja tri pogotka, a posebno jer su nam olakšali doći ovdje do pobjede i osigurati naslov prvaka. Dinamo je najbolji, cijelu sezonu smo to pokazivali i potpuno zasluženo smo prvaci', pričao je Angelo Henriquez.

'Oduševljen sam i teško mi je naći riječi. Dobili smo 5:1 na ovako teškom gostovanju, osvojili smo naslov prvaka i još sam zabio pogodak. Stvarno prekrasan dan... Igrali smo odlično, bili bolji od samog početka, dominirali i stvarali prilike tako da nijednom nije bilo upitno hoćemo li dobiti. Jako smo sretni i ponosni', izjavio je Ante Ćorić.