SPEKTAKL NA KANTRIDI

Kek ima jednu želju, ali što će na to reći u Dinamu!

21.04.2015 u 14:22

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u srijedu (Stadion Kantrida, 18.30, Arenasport 5) dočekuju Dinamo u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa Hrvatske. Domaći nogometaši iz prvog susreta love zaostatak (1:2), a pune tribine jamče spektakl pod stijenama Kantride

'Veseli nas što će Kantrida biti puna i što smo sudionici ovakve utakmice, ali želimo i nešto više. Moramo razmišljati o sebi, svojim problemima i dobrim stranama. Ne vidim niti jedan razlog da ne istrčimo i odigramo s puno samopouzdanja, hrabrosti, odgovornosti i jednom, jedinom željom - da prođemo', rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Uvod u utakmicu protiv Dinama bila je pobjeda protiv Hajduka na Poljudu.

'Probali smo u Splitu puno toga i nije se pokazalo dobrim. Rekao sam igračima što mislim. Moramo biti brži i agresivniji. Prespori smo s loptom i u transfomaciji prema natrag. Nismo izgledali dobro, ali pobijedili smo i takva pobjeda ti može samo pomoći ako si objektivan i samokritičan i ako iz toga znaš izvući energiju. Opet, to je bila pobjeda protiv Hajduka, a ne bilo koga', ustvrdio je Kek nekoliko puta naglasivši da je utakmica protiv Dinama prije svega veliki izazov.

'Ovo je nešto drugačija Rijeka u odnosi na lani, ali Rijeka koja teče... Drugi smo u prvenstvu s velikom prednošću, igramo u polufinalu Kupa protiv najbolje hrvatske ekipe. Znamo što moramo napraviti da bismo prošli. Ovo je utakmica koja tjera da se dođe na Kantridu. Igrali smo puno teških utakmica u Kup natjecanjima i ovo je prilika da vidimo gdje smo', pričao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Ivan Vargić.

'Pripremamo se s mišlju i ciljem da prođemo u finale. Najbitnije nakon svega je da se u svlačionici možemo svi pogledati u oči', zaključio je Ivan Vargić.